Werken bij de Eendracht Alkmaar

Kom jij bij ons werken? Bij De Eendracht zijn we op zoek naar toppers die deel uit willen maken van ons gezellige team. Ervaring of niet, we leren je met liefde de kneepjes van het vak. Sterker nog, leergierigheid wordt beloond!

Chef kok

Word jij onze Chef-kok van De Eendracht in 't IJkgebouw, Alkmaar?

Bij De Eendracht in 't IJkgebouw leid je in een 4 daagse werkweek, met passie en toewijding een team van getalenteerde keukenmedewerkers. Als Chef-kok ben jij de drijvende kracht achter de culinaire topkwaliteit van onze gerechten. Samen met de bedrijfsleider vorm je een perfecte tandem, waardoor onze gasten keer op keer een onvergetelijke ervaring beleven.

BEKIJK DE VACATURE HIER

Interieurverzorger schoonmaak

De Eendracht in 't IJkgebouw is op zoek naar een medewerker in de schoonmaak. De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend op een inspirerende locatie. De werkzaamheden vinden in de ochtend plaats. Dus regel jij graag het huishouden? Ondersteun je graag door het hele bedrijf strak op te leveren voordat onze gasten komen? Solliciteer dan vandaag nog!

BEKIJK DE VACATURE HIER

Ben jij...

Leergierig, gemotiveerd, een liefhebber van lekker eten en drinken, sociaal en gezellig? Solliciteer dan direct via het formulier onderin of stuur een e-mail naar info@deeendracht-alkmaar.nl

Wij bieden...

Niet alleen een gezellige werkplek, maar ook een flexibel rooster dat goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie. Bovendien bieden wij een passend salaris dat overeenkomt met jouw capaciteiten en doorgroeimogelijkheden op ieder niveau.

Solliciteer direct!