Opent binnenkort!

Blijf op de hoogte

De Eendracht in 't IJkgebouw

Binnenkort opent Leon van Bourgonje De Eendracht in 't IJkgebouw, het fantastische gebouw in het Victoriepark dat iedereen in Alkmaar kent. Van IJkkantoor tot poppodium en van slooppand tot prachtige horecazaak; dit pand is doorweven van historie. Het is dan ook een hele eer dit pand opnieuw een prachtige bestemming te geven.

Wat kan het Alkmaarse publiek straks verwachten? Met De Eendracht in ’t IJkgebouw ontstaat er een mooie nieuwe zaak die nog meer aansluit bij je wensen. Zo kan je ieder moment van de dag binnenwaaien in onze huiskamer, waar je betaalbaar en goed kunt eten. We noemen De Eendracht wel eens een buurtcafé en toprestaurant, waar je binnen een ongedwongen sfeer geniet van klassieke brasserie gerechten. Het is niet zo dat alles anders wordt: zo behouden we het ruime restaurant, de open keuken en de sfeervolle serre. Het café en het terras maken we, as we speak, intiem, zodat de bekende sfeer van De Eendracht ontstaat. Zon of regen, hier wil je eigenlijk niet meer weg!

Tot snel in De Eendracht!

Altijd, goed en vertrouwd

Klussen in 't IJkgebouw

Het hele Eendracht team heeft de handen uit de mouwen gestoken om de karakteristieke sfeer van De Eendracht naar Alkmaar te halen. Gelukkig heeft 't IJkgebouw alle elementen in zich en hoeft er niet veel te gebeuren. We toveren de orginele muur tevoorschijn, leggen waaltjes in de kas en plaatsen lambriseringen. We kunnen niet wachten straks de deuren te openen!

Locaties

Bekijk hieronder waar De Eendracht nog meer zit!