De Eendracht in 't IJkgebouw 

NU OPEN!

Blijf op de hoogte

De Eendracht in 't IJkgebouw

Leon van Bourgonje opent De Eendracht in 't IJkgebouw, het fantastische gebouw in het Victoriepark dat iedereen in Alkmaar kent. Van IJkkantoor tot poppodium en van slooppand tot prachtige horecazaak; dit pand is doorweven van historie. Het is dan ook een hele eer dit pand opnieuw een prachtige bestemming te geven.

Wat kan het Alkmaarse publiek straks verwachten? Met De Eendracht in ’t IJkgebouw ontstaat er een mooie nieuwe zaak die nog meer aansluit bij je wensen. Zo kan je ieder moment van de dag binnenwaaien in onze huiskamer, waar je betaalbaar en goed kunt eten. We noemen De Eendracht wel eens een buurtcafé en toprestaurant, waar je binnen een ongedwongen sfeer geniet van klassieke brasserie gerechten. Het is niet zo dat alles anders wordt: zo behouden we het ruime restaurant, de open keuken en de sfeervolle serre. Het café en het terras maken we, as we speak, intiem, zodat de bekende sfeer van De Eendracht ontstaat. Zon of regen, hier wil je eigenlijk niet meer weg!

Tot snel in De Eendracht!

Altijd, goed en vertrouwd

Waar kom jij straks van genieten?

Klussen in 't IJkgebouw

Het hele Eendracht team heeft de handen uit de mouwen gestoken om de karakteristieke sfeer van De Eendracht naar Alkmaar te halen. Gelukkig heeft 't IJkgebouw alle elementen in zich en hoefde er niet veel te gebeuren. We toverden de orginele muur tevoorschijn, legden waaltjes in de kas en plaatsten lambriseringen. Kom je een kijkje nemen?

Locaties

Bekijk hieronder waar De Eendracht nog meer zit!