frits bij 't ijkgebouw

Frits silent disco

Meezingen met de lekkerste hits in onze tuin aan het water. Frits komt op vrijdag 30 juni van 17:00 tot 23:00 uur naar 't IJkgebouw! 

Op ons heerlijke terras aan het water is het natuurlijk altijd al heerlijk vertoeven, maar deze keer neemt Frits de hele tuin van het Ijkgebouw over en tovert het om tot een waar Silent Disco festijn! 

BELANGRIJKE INFO

Dit event gaat alleen door als het weer het toelaat dus als er regen voorspeld wordt moeten we helaas cancelen (of een nieuwe datum plannen). Daarom heb ik ervoor gekozen de kaartverkoop pas op dinsdag 27 juni om 12:00 uur te laten starten. Om ervoor te zorgen dat je die ochtend als eerste toegang hebt tot de ticketshop hoef je je alleen maar even in te schrijven voor de pre-register:

Pre-register hier!

Tickets

Er zal een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn dus om zekerder te zijn van tickets kun je je het beste even inschrijven voor de pre-register. Je ontvangt de ticketlink dan 4 uur eerder dan de start van de reguliere verkoop.

Dus trek je mooiste outfit uit de kast, haal je dansschoenen uit het vet en kom genieten van een fantastische avond uit op een van de meest unieke locaties van Alkmaar! 

✅ Datum: vrijdag 30 juni 2023, 17:00 - 23:00 uur
✅ Waar is Frits? Bij 't IJkgebouw, Alckmariapad 2 te Alkmaar
✅ Muziek? Mijn DJ's draaien de lekkerste House en Disco platen, maar zullen je ook zeker verrassen met RnB en hitjes