Concert in de kas: A la Carte

Micheline Van Hautem & Erwin van Ligten zorgen op zondag 20 november voor een muzikaal spektakel in de kas van De Eendracht. 

    • Wanneer? Op zondag 20 november van 15:00 uur - 16.45 uur.
    • Kosten? €17,50 per ticket. Let op: Beperkt beschikbaar!

Bestel tickets! Tickets informatie

Het publiek beslist in het spitsvondige programma van Micheline Van Hautem & Erwin van Ligten: A la Carte 

Een muzikale samenwerking om uw vingers bij af te likken. Jullie kennen Micheline vast van haar samenwerking met Frank Boeijen (Een vriend zien huilen) en de vele HafaBra orkesten waarmee ze menige Brel-fan blij maakt.

Deel 1 van A la carte, het figuurlijke voorgerecht, wordt voor u geserveerd door Micheline & Erwin met hun keuze uit het prachtige repertoire van Brel, Piaf & Shaffy. Na de pauze maakt het publek ter plekke een keuze uit een lijst met liederen geselecteerd uit het brede songboek van Micheline & Erwin. 15 jaar al zijn ze muzikale partners en hebben vele muzikale waters doorzwommen: van het levenslied tot jazz, van country tot het chanson française. (De repertoirelijsten worden voorafgaand aan het concert uitgedeeld).

Over Micheline en Erwin

Micheline & Erwin reisden de afgelopen jaren succesvol de wereld rond en werden buiten Nederland & België met open armen ontvangen in Frankrijk, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland. Op het vermaarde Schotse Fringe Festival in Edinburgh scoorde Micheline gedurende meerdere edities hoge ogen en werd ze zelfs bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award. 

Het gouden duo

‘This, in a nutshell, is five-star quality entertainment’ (The Scotsman), 'Bewitchingly full-strength Van Hautem' (The Herald Scotland), 'Mesmerizing performance' (Edinburgh Spotlight), 'Fantastically engaging' (Broadway Baby), ‘A thoroughly enjoyable show' (One4Review). A la Carte is het zevende avondvullende programma van deze betoverende chanteuse en haar fenomenale begeleider. Ze krijgen veel aandacht en positieve reacties van publiek en pers. Samen zingen ze niet alleen liedjes maar transformeren die tot eigenzinnige, uiterst persoonlijke versies.

Bestel tickets! Tickets informatie