5-gangen diner met wine pairings

Op zaterdag 24 mei host niemand minder dan Harold Hamersma een bijzonder diner in 't IJkgebouw, samen met onze eigen topchef Maik Kuijpers. Ontdek het beste van De Eendracht, met unieke wijnpairings. 

Harold Hamersma deelt zijn mooiste anekdotes, terwijl je geniet van een speciaal samengesteld 5-gangenmenu, de allerbeste gerechten van De Eendracht, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen die de smaken perfect aanvullen.

Reserveer nu een tafel voor €99,- per persoon.

Menu Hamersma diner

Carpaccio van ossenhaas met eendenleverkrullen en een dressing van Banyuls

‘Het witte goud’ Hollandse asperges met gerookte zalm van Bawykov en dragon

Kabeljauwfilet met een saus van aardpeer, Hollandse spinazie oesterzwam en hazelnoot

Kalfssukade met truffeljus met aardappelpuree, spitskool en groene asperges

‘Fransje’ Mathilde’s kaas met kweeperen gelei en kletsenbrood

‘Zomerkoninkjes’ Aardbeientiramisu met verse aardbeien, slagroom en munt